BURSA / NİLÜFER - İrfaniye İlkokulu

Mrt

Deprem farkındalığını artırma amacıyla Sivil Savunma kulübümüz deprem tatbikatı düzenledi. Okulumuz 1 dakika 22 saniyede tahliye edildi ve toplanma alanına geçti. Öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeyi Sivil Savunma Kulübü Danışman Öğremeni Mehmet AKYÜZ ve Okul Müdürü Metin KÖSE yapmıştır. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Şbt

Yazar Niran Elçi öğrencilerimizle keyifli bir sohbet ettikten sonra, kitabını imzaladı.Kara Böcük kitabı öğrencilerimizin kütüphanelerinde yerini aldı. Yazarımıza ve Nilüfer Belediyesi Gezici Kütüphanesine çok teşekkür ediyoruz.

Ock

3/A Sınıf Öğretmeni Sayın Nezaket Sıvacı ve öğrencilerinin dönem boyunca topladığı atık pil,yağ ve mavi kapaklar,

bugünün çocuklarının geleceğimize ne derece önem verdiğini gösterdi.  Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun özel ve güzel sınıfının dönem sonu etkinlikleri tüm renkleriyle panolarımızı güzelleştirdi. Öğretmenlerimize de emekleri için çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinliklerine başladık. Resfebe,kermes,okuma saati ve el sanatları çalışmaları yaptık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz. Birlikte güzeliz.

Ock

Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Banu Senem Çetin ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu yazılı ve görsel materyaller panoda sergilenerek farkındalık oluşturdu. Öğretmenimiz ve öğrencilerine katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda "Damlaya Damlaya GOL Olur" tiyatro oyunu sergilendi. Öğrencilerimiz keyifle ve hayranlıkla izledi. Emeği geçen oyunculara çok teşekkür ediyoruz.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA "UZMAN DAVETİ" ETKİNLİĞİNE ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TÜRKÇE EĞİTİMİ DOKTORA PROGRAMINDAN SAYIN GAMZE YILMAZ KATILDI.ETKİNLİK KAPSAMINDA HİKAYE OKUMA,YENİ KELİMELER ÖĞRENME VE HİKAYEYİ CANLANDIRMA ÇALIŞMALARI YAPILDI.

Ara

3/A sınıfı öğrencilerimizden Miray Özay, okulumuzda düzenlenen mangala turnuvasında başarılı olup, ilçe turnuvasında okulumuzu temsil etmiştir. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Okulumuz 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri trafik kurallarını yaparak,yaşayarak öğrendi. Çocuk Trafik Eğitim Parkında eğlenceli bir uygulamayla eğitim alan öğrencilerimiz bu alandan çok mutlu ayrıldı.

Ara

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Biriminden İlk Yardım Eğitmeni Meral AKTEPE tarafından okulumuz öğrencilerine ve velilerine yönelik İlk Yardım Farkındalık eğitimi verilmiştir. Kendilerine okulumuz olarak çok teşekkür ederiz.

Okulum Temiz Projesi kapsamında düzenlediğimiz Enfeksiyon Önleme ve Eylem Planı

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılmıştır. 2. sınıf öğrencileri boyama, 3. sınıf öğrencileri hikaye okuma, 4. ve 5. sınıf öğrencileri şiir yazma,8. sınıf öğrencileri özgün resim çalışmaları yapmıştır.  İnsan hakları ile ilgili videolar izletilmiş,pano çalışması yapılmış ve bildiri okunmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e, 24 Kasım 1928 tarihinde  Başöğretmenlik ünvanının verilişinin 95. yıldönümünü ve bu anlamlı günü "Öğretmenler Günü" olarak kutlamanın mutluluğu içindeyiz.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle; başta okulumuz öğretmenleri olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında saygı,minnet ve özlemle anıyoruz.