BURSA / NİLÜFER - İrfaniye İlkokulu

May

Okul Aile Birliği yönetim ve üyeleri okulumuz yararına bir kermes organize etti. Zengin ürün yelpazesi ile dikkat çeken kermesimize katılım yüksekti. Başta Okul Aile Birliği Başkanımız Elif Aktoğan Baş Hanımefendiye, İrfaniye Kadın Derneği Başkanı Özlem Deniz Hanımefendiye, İrfaniye Mahalle Muhtarı Rahmi Erk Beyefendiye, Okul Aile Birliği üyelerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Her şey okulumuz için, her şey çocuklar için.

Nis

Taşımalı eğitim gören ilkokul öğrencilerimiz okul çıkışında ortaokul öğrencilerinin son saatinin bitmesini ve servislerinin gelmesini beklerken her gün tam 40 dakika nöbetçi ilkokul öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz büyük bir özveriyle, tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak onlar için eğitsel çalışmalar düzenliyor.  Şarkı söyleme, boyama, bilmece, bulmaca gibi etkinliklerin yanı sıra mangala, resfebe, akrostiş ve el sanatları gibi çocukların hem bilişsel, hem de sanatsal yönlerini destekleyen aktiviteler yapılıyor. Günün sonunda oynadığımız oyunlar ve çeşitli etkinlikler onların rahatlamasını sağlıyor ve okuldan mutlu ayrılıyorlar. Bu anlamda bizlere güleryüzüyle yardımcı olmaya çalışan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıldönümünü coşkuyla kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde okulumuzun özel sınıfının öğrencileriyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.  Beraber panomuzu düzenledikten sonra anasınıfı öğrencilerini ziyaret ettik. Küçük hediyelerle gönüllerini aldık. Onların her halini çok seviyoruz. İyi ki varsınız.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz oyuncak müzesini ziyaret ettiler. Etkinliğe önce atölyede boyama yaparak başladılar, daha sonra rehber eşliğinde müzeyi ziyaret ettiler.

Mrt

Kütüphaneler haftası dolayısıyla öğrencilerimize okuma sevgisi ve alışkanlığı kazandırmak amacıyla tüm okulumuzda okuma saati uygulaması düzenlendi.

Mrt

"Ormanlar geleceğe bırakılan en önemli mirastır!" sözünden yola çıkan 3/A Sınıf Öğretmenimiz sayın Nezaket SIVACI'nın temin ettiği şimşir fidanları öğrencileri tarafından büyük bir özenle bakılmaya başlandı.  Orman haftasında yaptıkları bu güzel etkinlikler için doğasever miniklerimize ve öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Kahraman gazilerimiz ile bir araya gelen öğrencilerimiz, gazilerimizin anılarını dinlediler. Vatan, bayrak, gazilik, Kıbrıs Barış Harekatında yaşanılanlar hakkında söyleşi gerçekleştirildi.  Öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile program son buldu. Duygusal anlar yaşayan öğrencilerimiz söyleşi sonunda gazilerimize sarılmayı ve fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi, onların bize emanet ettiği şanlı mirası büyük saygı ve minnetle yâd ediyoruz. Programda emeği geçen herkese çok teşkekkür ediyoruz.

Mrt

İlkokul öğrencilerimiz Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenen “O Taraf, Bu Taraf, Şu Taraf” adlı tiyatro oyununu keyifle izlediler. Oyun bitiminde yüzlerde tatlı gülümsemeler vardı. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunun düzenlemiş olduğu turnuvada mangala alanında okulumuzu başarıyla temsil eden Melis ÖZKAN'ı tebrik ediyor,başarılarının katlanarak artmasını temenni ediyoruz.

Mrt

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşının milli marş olarak kabul edilmesinin 103. yıldönümünü bugün aynı coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan ayı bilincini geliştirmek için okulumuzda pano düzenleyen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilay haftası kapsamında okulumuzda farkındalık ve bağımlılıkla mücadeleyle ilgili çalışmalar yapıldı. Panomuzun düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere çok teşekkür ederiz.

Mrt

Deprem farkındalığını artırma amacıyla Sivil Savunma kulübümüz deprem tatbikatı düzenledi. Okulumuz 1 dakika 22 saniyede tahliye edildi ve toplanma alanına geçti. Öğrencilerimize gerekli bilgilendirmeyi Sivil Savunma Kulübü Danışman Öğremeni Mehmet AKYÜZ ve Okul Müdürü Metin KÖSE yapmıştır. Emeği geçen herkese teşekkürler.